Gilla oss på FacebookX
Gilla oss på Facebook för att ta del av alla spännande nyheter!

 • BICEPS BATTLE – MAX ANTAL REPS
 • FINALEN AV REP-POWER
 • Missa inte Barnens hinderbana med Power!
  Dessutom; Gladiatorer, ”Hannibal for King” och Talkshows!
 • Missa inte Luciapokalen
  Tre heta tävlingar i Kongresshallen!
 • MASSOR AV FÖRELÄSNINGAR & SHOWER
  LUCIAPOKALEN BODYBUILDING OCH BIKINI FITNESS MM


 • POWER PARTY MED MINGELBUFFÉ
 • HUNDRATALS SHOWER
 • LUCIAPOKALEN FYLLER 35 ÅR!

Fit For Life Weekend

Den största Hälso- & Träningsmässan i Norra Europa

Grundaren Ove Rytter– Under tio år har Fitnessfestivalen vuxit till Norra Europas största träningsevent. Jag säger event och inte mässa. Dagens konsument vill inte bara se, känna och smaka och prova – utan även inspireras av Fitnessfestivalens många och spännande tävlingar med adrenalin, puls och nerv, berättar grundaren Ove Rytter.

– Fusionen med Allt För Hälsan är ett naturligt steg, då vi vill verka för att Aktiv Hälsa och traditionell Hälsa tar varandra i handen inför framtidens plattform. Vi blir nu den största träffpunkten för Hälsa och Träning i vår del av världen. Till nyheterna hör bland annat en stor satsning på B2B-aktiviteter som t ex seminarieserien ”Frisk på jobbet”, främst riktat större företag, kommuner, län och landsting. På området kommer även en scen med temat ”Aktiv Hälsa” att finnas, liksom PT-dagarna och Branschdagarna för klubbträningsindustrin.

Nu kan vi utrymmesmässigt, då den nu uppfräschade Stockholmsmässan med bland annat utbyggd entréhall, erbjuder hela 70 000 kvm, växa med nya, spännande inslag. Fitnessfestivalen var helt slutsåld 2014 avseende monterutrymme på Svenska Mässan i Göteborg. Vi hade över 200 utställare, många med väldigt stora montrar, och ett fantastiskt besöksrekord, så vi behöver mer utrymme.

– Fusionen av de två olika mässformaten, som egentligen är tre, då vi nu även har med Acadermia som en egen avdelning (Sveriges viktigaste event inom modern skönhet) gör också att vi tar höjd för att ta ut svängarna avseende världens bästa föreläsare, bygga olika teman kring hälsokongresser, samt implementera nya tävlingar. Då både inomhus och utomhus, med målgång inne på mäss­området. Vi är oerhört glada att kunna presentera hela detta gigantiska event den 27–29 november 2015 under samlingsnamnet Fit For Life Weekend. Vi hälsar alla besökare och intresserade branschföretag välkomna att höra av sig med idéer. Att skapa gör man ju bäst tillsammans, avslutar Ove Rytter.

Fitnessfestivalen + Allt För Hälsan = Sant!

Fakta om Fitnessfestivalen 2015