Gilla oss på FacebookX
Gilla oss på Facebook för att ta del av alla spännande nyheter!

 • MASSOR AV FÖRELÄSNINGAR & SHOWER
  LUCIAPOKALEN BODYBUILDING OCH BIKINI FITNESS MM


 • POWER PARTY MED MINGELBUFFÉ
 • BICEPS BATTLE – MAX ANTAL REPS
 • Missa inte Barnens hinderbana med Power!
  Dessutom; Gladiatorer, ”Hannibal for King” och Talkshows!
 • LUCIAPOKALEN FYLLER 35 ÅR!
 • Missa inte Luciapokalen
  Tre heta tävlingar i Kongresshallen!
 • HUNDRATALS SHOWER
 • FINALEN AV REP-POWER

Vinnare av Guldhjärtat 2011

Årets gruppträningsinstruktör – Liselotte Walter, Elixia

Årets gruppträningsinstruktör i Sverige beskrivs som fantastisk. Alltid fulla klasser har ingenting med alkohol att göra. Och är det bästa betyget man kan få. En distriktssköterska som trots tuffa arbetsdagar aldrig missat en klass. Alltid glad. Och när hon kommer upp på scenen har hon en fantastisk pondus och utstrålning. And she can move the hips! Denna person fick faktiskt dubbelt så många röster som tvåan och de personer juryn varit i kontakt med har enhälligt hyllat henne.

 Årets PT – Seth Ronland, Breeze Fitness

Personen ifråga älskar inte bara smaken av mjölksyra. Han lever med den. Och lär sina klienter i söder att livet består av rörelser, inte enskilda muskler. Han har fötterna på jorden, trots sina elitistiska drag. På meritlistan finns bland annat dubbel vinst i SM Atheltic Fitness. Hans feedback till kunderna får dem att inte ge upp. Och får dem att göra träningen till en livsstil.

Årets hemsida/blogg – fitnessguru.se

Svårt att sätta fingret på. Ja, man behöver nog båda händernas alla fingrar, och tårna på fötterna med, för att peka på vad som gör den så speciell för hundratusentals besökare. Experttips om kost och träning, bloggar, filmer, musik och produkter, gör den till en kunskapsbank och en inspirationskälla som både syns, hörs och går att ta på bokstavligen, som skiner själv och gärna låter dig skina också. Precis som en riktig guru ska vara.

Årets klubb/Gym – Formtoppen, Höllviken

Man har på den här nytänkande anläggningen förstått uttrycket att ett gott skratt, varvat med träning, förlänger livet. Stand-up kvällarna är bara grädde på moset. Här finns specialinriktad tonårsträning, och Kurt, 84 år, leder träningen för de äldre. Anläggningen har idag över 6 300 medlemmar. Närmast står träning i grupp för överviktiga barn! Och det hela började som en dröm. Som nu är sann.

Årets förebild – Martin Lidberg, Inspirata

Denna person inspirerar på riktigt. I sitt värv lever personen träning. Men med samtidig humor och ett växande entreprenörskap. Leendet, med en samtidigt ilsken vilja att vinna, har blivit symbolen vad prestation i världsklass står för. Egenskaper som mångsidighet och förankring inom idrotten har bildat en stabil plattform, som hela det svenska folket har kunnat heja fram under spännande timmar framför TV:n. Han dansade in med en kroppshydda man trodde var bunden till trikåer och svettiga omklädningsrum. Med kroppsmjukhet och ödmjukhet fick han hela 18% av svenska folkets röst i Guldhjärtat.

Årets hederspris – Nico Lundholm, Umeå

Han är en brygga mellan det sunda kämpandet utan fusk – och den mer affärsinriktade delen av vår bransch. Vi har följt hans karriär, ibland med ett illvilligt tonårsleende, då han oftast kom sist. Men han var med året efter igen. Lika glad. Men sist. Nils-Åke, som han egentligen heter har gjort 17 vasalopp, det bästa på 6.03. Han har samtidigt tävlat på SM i bodybuilding hela 26 gånger. Och efter över 30 års kämpande vann han till sist! En sund idrottsjäl, tvåbarnsfar och en sann kämpe med ett guldhjärta.