Gilla oss på FacebookX
Gilla oss på Facebook för att ta del av alla spännande nyheter!

 • Missa inte Barnens hinderbana med Power!
  Dessutom; Gladiatorer, ”Hannibal for King” och Talkshows!
 • FINALEN AV REP-POWER
 • Missa inte Luciapokalen
  Tre heta tävlingar i Kongresshallen!
 • POWER PARTY MED MINGELBUFFÉ
 • MASSOR AV FÖRELÄSNINGAR & SHOWER
  LUCIAPOKALEN BODYBUILDING OCH BIKINI FITNESS MM


 • HUNDRATALS SHOWER
 • BICEPS BATTLE – MAX ANTAL REPS
 • LUCIAPOKALEN FYLLER 35 ÅR!

Vinnare av Guldhjärtat 2012

Årets Gruppträningsinstruktör 2012 – Musse Hasselwall och Usama Aziz, Ruffie Training

Guldhjärtats motivering: Det är inte enkelt. Men heller inte svårt. Det är inte brett, men heller ej för smalt. Fysisk kontakt lockar dig att le, om du orkar, samtidigt som kalorierna trillar av. Klasserna, som arrangeras både inomhus och utomhus ,samlar allt från råbarkade kampsportare till fotbollslag och nyfikna motionär. Med engagemang i sitt livs kanske tuffaste match, att slå en marknad med häpnad, är skaparna av konceptet värda sin vikt i guld. Och ett hjärta av samma kaliber tilldelas därför vinnarna…

http://www.youtube.com/watch?v=EGN52MNmelE

Årets PT 2012 Jari Ketola – The Academy & Grand Hotel

Guldhjärtats motivering: Från att ha varit ute på hal is med Bobsleigh i OS, och en bakgrund inom friidrotten, vet han var det innebär att ta sig i form. Hans välgjorda böcker om träning har inspirerat tusentals till en bättre fungerande kropp. Årets PT är onekligen en av branschens mest rutinerade, som oförtrutet lägger ett enormt fokus på varje kund han tränar. Med hjälp av ett massivt stöd från Folkets röst vinner han, med samma poäng som tvåan, titeln Årets PT.

Årets Hemsida/Blogg 2012 – traningslara.se

Guldhjärtats motivering En civilingenjör, tillika legitimerad sjukgymnast och utbildad styrkeinstruktör, har tillsammans med sin co-driver, med en masterexamen i kostvetenskap, byggt en trovärdig och kunskapsbringande ö i Intenetoceanen. En ö där vi kan vila, lära och pusta ut. Resan till ön startade från en obetydlig och ganska öde blogg till en digital träningsbibel, med imponerande trafik. Med sina sammanvävda kunskaper, som även innefattar idrottspsykologi , är detta en värdig vinnare i kategorin årets Hemsida / Blogg.

Årets Klubb/gym 2012 – SATS Spårvagnshallarna , Stockholm

Guldhjärtat motivering: Med bibehållen fasad från 1905 har byggnaden sedan renoveringen 1967 varit både museum, bilhall och kontor för de mest prisbelönta reklambyråerna i Sverige. Byggnaden är inte bara unik i en storstad. Även dess innehåll är idag unikt och nytänkande. I två luftiga plan har arkitekten bevarat den tegelruffa karaktären, kombinerat med modernt snitt där bland annat en fräsch juicebar, en 25 meter lång Crossfityta och PT-ytor på plattformar i hängande stålkonstruktionen ingår. Man blir träningssugen redan i hallen.

Årets förebild 2012 Mads Jacobsen – CrossFit Nordic Stockholm/Reebok

Guldhjärtats motivering: Att sadla om och ta nya språng i träningens värld är ingenting nytt. Men just detta språng har renderat en våg av nytänkande och träningsglädje, som kommer att ge svallvågor under många år framöver. Med stor rörelse i ryggen – i dubbel bemärkelse – har han på starka armar burit fram den fitnesstrend som växer mest i Europa just nu, där han utbildat över 1 000 instruktörer.

Årets Hederspris 2012 – Ulf Bengtsson, Hard Candy Fitness & World Class

Guldhjärtats motivering: Att beskriva den här personen på en minut är nästan omöjligt. Att fånga honom likaså. Han befinner sig oftast i Rumänien, Ungern, Polen Tjeckien, Kroatien, Moldavien eller i Monaco. Orädd, ibland kontroversiell, där glimten i ögat är lika stark som personligheten. Ofta knockad, men aldrig utslagen. Ofta pressad, men aldrig svag. Ofta ifrågasatt, men har alltid svar. Vägar byggs, som ingen vet vad de slutar. Kanske starkare än någonsin. Nu i ett nytt hisnande äventyr i den internationella träningsvärlden. En sann inspiratör, där alla som känner honom har en gemensam åsikt. Han har ett hjärta av guld.